Vložení odkazu pro odhlášení (unsubscribe link)

V naší službě Klerk máte možnost tyto odhlášené e-maily i nadále uchovávat v databázi kontaktů ve skupině "Odhlášení". Pokud je úplně nesmažete, bude systém hlídat jejich opětovný import a na opětovné nahrání kontaktu do databáze budete upozorněni - systém hlídá duplicitu. Upozornění na případnou duplicitu se objeví v sekci Správa kontaktů. Pokud na upozornění kliknete, můžete problém ihned vyřešit vyřazením kontaktu z ostatních skupin. Budete tak mít jistotu, že nepřekročíte zákon a neodešlete e-mail již odhlášenému adresátovi. 

 

1. Ve vaší kampani přejděte na záložku Rozesílač pro editování textu e-mailu.

2. Po kliknutí na Vložit automatický text - Odkaz na odhlášení se na pozici Vašeho kurzoru vloží přednastavený text.

Vložení unsubscribe linku

3. Můžete si libovolně změnit červeně vyznačený text. Zbytek musí být zachován beze změny. V e-mailu se adresátovi objeví pouze tento červeně označený text (v e-mailu bude mít barvu černou). Pokud by se vám nechtěně podařilo změnit i odkaz samotný, smažte jej a vložte znovu.

Změna textu - unsubscribe link

4. Pokud zákazník klikne na tento odhlašovací odkaz, bude přesměrován na stránku s potvrzující informací o úspěšném odhlášení na které figuruje i váš kontaktní e-mail. Jeho e-mailový kontakt bude vyřazen ze všech Vašich skupin kontaktů a bude přesunut do skupiny "Odhlášení". Pokud si kontakt v této skupině ponecháte, bude systém hlídat jeho opětovný import a tím tak vyloučíte možnou chybu v budoucnosti.

Vytvoření skupiny "Odhlášení"

 

S vložením Unsubscribe linku Vám pomůžeme také s pomocí našeho videonávodu níže

Komentáře a hodnocení

Článek ještě nikdo nehodnotil, buďte první!
Přidejte váš komentář a hodnocení

Tagy článku:

SMTP E-mail Hromadná pošta